Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Search Engine Optimalisation (SEO)

Het is steeds belangrijker om hoog te staan in de zoekmachine. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat slechts 4 á 5% van de mensen doorklikken naar pagina 2 in Google. Om meer bezoekers op uw website te krijgen is het dus belangrijk om in ieder geval op de eerste pagina te staan. Hoe hoger u staat hoe meer bezoekers u krijgt.

SEO bestaat hoofdzakelijk uit 3 punten:

  1. Technische opbouw
  2. Inhoud
  3. Populariteit

Technische opbouw van de website

Zoekmachines beoordelen websites op hoe de pagina is opgebouwd. Belangrijke onderdelen van de website behoren in een heading tag nummer 1 (H1) te staan. Op deze pagina staat bovenaan Search Engine Optimalisation (SEO) deze tekst staat bijvoorbeeld in de H1 tag. En de verschillende onderdelen staan in H2 tags. Dit is één van de onderdelen waarop de zoekmachine de website beoordeeld.

Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de eisen van de zoekmachine, om zo hoog mogelijk in de zoekmachine te komen.

Inhoud van de website

De zoekmachine kijkt naar de teksten die op uw website staan. De zoekmachine kijkt bijvoorbeeld naar de link van uw pagina, de heading tags en de meta gegevens van de pagina. Het is belangrijk om al deze onderdelen op elkaar af te stemmen zodat de zoekmachine weet wat het onderwerp van uw pagina is.

Met ons CMS is het mogelijk al deze gegevens zelf te beheren zonder kennis te hebben van de techniek. Wanneer uw website technische goed is opgebouwd en de inhoud is geoptimaliseerd, is het belangrijk om te werken aan uw populariteit.

Populariteit van uw website

Zoekmachines kijken niet alleen naar de techniek en de inhoud van de website, maar ook hoe populair uw website is op het internet. Deze populariteit wordt gemeten aan de hand van de pagerank, hoe hoger uw pagerank is hoe belangrijker de zoekmachines uw website vindt.

Deze pagerank is te verhogen door inlinks te verzamelen, dit kan door linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat u uw website plaatst op externe websites. Hoe meer websites naar uw website linken hoe belangrijker de zoekmachine uw website gaat vinden.

Wij hebben een eigen linkbuildingtool ontwikkeld waar u als linkbuilder de linkpartners in kunt opslaan. Het systeem kijkt vervolgens of de link is geplaatst op de partner website zodat u een overzicht houdt van uw inlinks. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wij helpen u graag verder

Wilt u hoger komen in de zoekmachine en heeft u daar hulp bij nodig?
Wij bieden verschillende pakketten aan om u te helpen uw doelen te bereiken.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen. Wij helpen u graag verder.