Website hosting

Snel, veilig & betrouwbaar

hosting

Elke website heeft hosting nodig. Wanneer je een website gemaakt hebt (of hebt laten maken door ons), dan moet deze ergens ‘opgeslagen’ worden zodat de webpagina’s door bezoekers bekeken kunnen worden. Dit is de hosting van de website. Alle bestanden worden op een server geplaatst, zodat zij online beschikbaar zijn.

Het kiezen voor een webhosting is een belangrijke stap. De laadsnelheid van de website is namelijk niet alleen afhankelijk van jouw website zelf; een groot gedeelte ligt bij de host waar je de website hebt staan. Ook is de bereikbaarheid van de hostingprovider belangrijk, bijvoorbeeld wanneer er problemen met de server zijn of je om een andere reden aanpassingen gedaan moet hebben die je niet zelf kunt doen.

 

Welke webhosting kies je?

DeeWeeDee Dynamic Web Development werkt samen met een hostingprovider die al meer dan 20 jaar actief is en een zeer gerenommeerde naam opgebouwd heeft. Websites voor onze opdrachtgevers brengen we (in overleg) onder bij deze provider. Kies je voor ons CMS dan betekent dit dat jouw website ondergebracht wordt bij deze host. Wil je liever een andere host gebruiken wanneer je een website door ons laat maken, dan kan je dit altijd met ons overleggen.

Wil je onze open source oplossingen gebruiken, dan kunnen wij ook hosting voor je aanbieden. Wil je  uitsluitend gebruikmaken van onze webhosting, ook dan kan je contact met ons opnemen zodat we je een voorstel op maat kunnen doen waarmee je direct weet wat de mogelijkheden zijn rond webhosting bij ons.

Meer informatie of direct een offerte op maat? Neem direct contact met ons op en we helpen je persoonlijk verder.

Website hosting

hosting/domeinnaam aanvragen

Direct hieronder te registreren