SEO

SEO & SEA

Zoekmachine marketing

hoger in de zoekmachine

Wil je graag een prachtige website die volledig functioneert naar jouw wensen en die je zelf bij kunt werken? Of wil je dit alles, plus een constante stroom van bezoekers die vanuit de zoekmachine naar jouw website komen? Bij ons kies je zelf. Je kunt ervoor kiezen om de zoekmachinemarketing aan ons uit te besteden. Wij gaan dan aan de slag met het verbeteren van de ranking in de zoekmachines voor jouw website, zodat je kunt rekenen op bezoekers die je om kunt toveren in klanten met jouw sterke content en jouw product- of dienstaanbod.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen een website, design en/of hosting bij ons af te nemen. Ook in dat geval kan het interessant zijn om een offerte aan te vragen voor zoekmachinemarketing, zodat je in ieder geval weet wát je precies laat liggen.

SEO

Bij SEO gaat het om het optimaliseren van je website. Wij zorgen ervoor dat al onze websites aan de richtlijnen voldoen (het technische gedeelte). Naast techniek is ook de inhoud belangrijk.

Meer over SEO

SEA

SEA is adverteren in de zoekmachines. Wij kunnen door middel van Google AdWords een campagne aanmaken voor een specifiek zoekwoord. Wanneer jouw bod het hoogst is voor één klik staat jouw website bovenaan.

Meer over SEA

De verschillen

SEO en SEA

twee manieren van zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing wordt vaak opgedeeld in twee verschillende facetten, die zelf weer tal van onderverdelingen hebben. SEA, zoekmachine-adverteren, en SEO, zoekmachineoptimalisatie, zijn de twee belangrijkste begrippen. Bij SEA gaat het puur om het opzetten van advertenties die in de zoekmachine getoond worden. Hiervoor is het belangrijk om de juiste zoektermen te vinden waarop minder concurrentie is, om zo het budget optimaal te benutten.

Bij SEO gaat het meer om het creëren van content zelf. Dit gebeurt op jouw website zelf en op websites van anderen, waar linkjes geplaatst worden naar jouw website. Op die manier verbetert de ranking van de website in de zoekmachine, omdat Google meer waarde en relevantie toekent aan jouw pagina’s en website als geheel. Dit zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt. Aangezien deze bezoekers vaak ook écht interesse hebben in jouw producten of diensten, is de kans op conversie direct groter.

SEO en SEA
Open source

veilig en betrouwbaar

Zelf doen of toch liever uitbesteden?

Wij laten de keuze graag aan jou over

SEA en SEO zijn beide manieren van zoekmachinemarketing die je zelf kunt doen. Daar zijn wij eerlijk over. Het creëren van content kost alleen research en tijd, plus een goede kennis van de Nederlandse taal. Toch laten bijna al onze klanten de zoekmachinemarketing aan ons over en daar hebben ze een goede reden voor; zoekmachinemarketing kost namelijk aardig wat tijd en moet op de juiste manier gedaan worden om de beste resultaten neer te zetten.

Wij laten de keuze graag aan jou over. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen en weet je weten welke prijzen wij hanteren, neem dan contact met ons op zodat wij je direct van een voorstel op maat kunnen voorzien. Daarna kan je altijd nog bepalen of je zelf aan de slag wilt met zoekmachinemarketing of dit liever overlaat aan ons team.

makkelijk en efficient

OpenSource

WordPress, Magento, Drupal of Joomla

Wordpress
WordPress

WordPress is een veelzijdig CMS systeem met heel veel templates en plug-ins, die allerlei functies aan je website toevoegen.

Meer over WordPress

Magento
Magento

Ben je opzoek naar een systeem speciaal voor je webshop, dan is Magento met haar vele modules een goede keus.

Meer over Magento

Drupal
Drupal

Drupal is een open source systeem dat al erg lang bestaat en geschikt is voor eenvoudige tot complexere websites.

Meer over Drupal

Joomla
Joomla!

Joomla! heeft een grote veelzijdigheid aan functies. Wij kunnen je ondersteunen, maar ook een website voor je opzetten.

Meer over Joomla