Werken in de cloud

ICT automatisering

werken in de cloud

Organisaties zijn steeds meer opzoek naar een Cloud werkplek om het nieuwe werken te kunnen faciliteren. Het nieuwe werken brengt flexibiliteit in jouw ICT automatisering. Je kunt vanuit jouw broekzak je eigen ICT omgeving benaderen zoals jouw eigen documenten en e-mail, zonder dat je daarvoor terug hoeft naar kantoor. Dankzij een geoptimaliseerde ICT automatisering op basis van Office 365 zorgen wij ervoor dat jouw ICT omgeving optimaal op jouw wensen is afgesteld. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van veilig e-mailen waarbij je er zeker van kunt zijn dat de ontvanger jouw bericht niet kan doorsturen naar anderen. Het is ook mogelijk om documenten te beveiligen en nog veel meer.

Website hosting cloud diensten

Alles overal beschikbaar

Cloud werken

Samen met onze partner zorgt DeeWeeDee ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van een optimale ICT werkplek, waarbij diverse onderdelen voor je geregeld worden. Denk hierbij aan een e-mail oplossing vanuit Office 365, online documenten Cloud opslag, hoge beveiligingsmaatregelen zoals multifactor authenticatie en een optimale samenwerking met jouw collega’s of partners. Dit allemaal vanaf jouw telefoon of laptop in een compleet veilige werkplek.

Daar waar je vroeger grote investeringen moest doen om diverse eigen servers te kopen, is dat tegenwoordig vaak niet meer nodig. Voor een vast bedrag per medewerker per maand kun je makkelijk op en afschalen in een uitermate veilige ICT omgeving.

Wanneer je al gebruik maakt van diverse Office 365 of Azure diensten kunnen wij jouw helpen door optimalisaties toe te voegen en jouw medewerkers trainen in hoe er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de diverse producten.

Interesse om het nieuwe werken te faciliteren?

Werken op kantoor, dat is eigenlijk helemaal niet meer zo vanzelfsprekend als het ooit was. Steeds meer mensen werken vanuit huis. Of vanuit een hotelkamer. Of ergens in een koffiebarretje. Er zijn tal van locaties waar makkelijk gewerkt kan worden en de flexibiliteit zorgt vaak voor een verhoogde productiviteit. Heb je als werkgever weleens gedacht aan wat je kunt doen om dit alles nog makkelijker en veiliger te maken? Wat zou je ervan vinden als wij werken in de cloud in Amersfoort mogelijk kunnen maken voor jou en jouw werknemers, zodat er altijd toegang is tot belangrijke bestanden, die op hun beurt beveiligd kunnen worden om alles veilig te houden?

Werken in de cloud is de nieuwe manier van werken, waarbij werken op afstand gecombineerd wordt met toegang tot een centraal opslagpunt én medewerkers met elkaar kunnen werken aan hetzelfde project, ook wanneer er duizend kilometer tussen de medewerkers zit. Wij maken het mogelijk, samen met jou.

Veiligheid staat voorop

Werken in de cloud

Er zijn nog altijd bedrijven die werken in de cloud niet toepassen omdat er problemen zijn met de veiligheid. Geen vreemde gedachte overigens, maar met de mogelijkheden die wij bieden, hoef je je nooit zorgen te maken over problemen met de veiligheid. De veiligheid staat namelijk voorop bij onze koppelingen en systemen. We werken daarom alleen met betrouwbare programma’s en komen graag bij je op locatie om te kijken hoe we alles zo optimaal mogelijk af kunnen stellen voor het beste resultaat.

Voor alle medewerkers

Wil je jouw medewerkers vanuit huis kunnen laten werken, of vanaf een verre locatie, dan is het belangrijk dat zij toegang hebben tot de belangrijke bestanden of deze veilig kunnen versturen en ontvangen via de mail. Met onze manieren van werken in de cloud is dat altijd mogelijk. Je laat ons weten hoeveel mensen tegelijkertijd moeten kunnen werken en welke programma’s zij moeten kunnen gebruiken en wij zorgen ervoor dat het opgezet wordt. Uiteraard gaan we graag nog wat verder: we leggen al jouw medewerkers ook uit hoe het werken in de cloud werkt, zodat zij direct weten hoe alles optimaal gebruikt kan worden. Op die manier profiteert jouw bedrijf al vanaf de eerste dag van de voordelen van het werken op afstand, in de cloud!

Meer weten over werken in de cloud?

Wil je meer weten over het werken in de cloud? Neem dan vooral contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder met advies en antwoorden op maat, zodat je direct weet of werken in de cloud een goede oplossing is voor jouw bedrijf en de vrijheid kan bieden die je zoekt voor jouw medewerkers.