Content Management Systeem

CMS op maat

Web developer

Bij DeeWeeDee hebben wij een eigen CMS ontwikkeld dat makkelijk aan te passen is naar jouw eigen inzicht. Het Content Management System is te gebruiken voor elke website. Alle losse modules kunnen worden samengevoegd. Daarmee kunnen wij ons CMS altijd op maat aanbieden, zonder dat er onderdelen in het systeem zitten die je niet nodig hebt.

Bij DeeWeeDee betaal je niets voor de standaardmodules die in het CMS zitten. Deze modules gebruik je om je eigen website te onderhouden. Elke module heeft een eigen taak op je website. Zij worden alleen toegevoegd als je deze écht nodig hebt. Zo krijg je niet alleen een CMS op maat, maar werk je altijd met een systeem dat exact aansluit bij wat je écht nodig hebt.

Website codeWebsite design
“Bijhouden & aanpassen
zonder studie”

coding

Eigen websitebeheer is niet moeilijk

01101000 01100001 01101100 01101100 01101111

Je bent ze vast wel eens tegengekomen: indrukwekkende nulletjes en ééntjes, programmeertalen zoals CSS, Javascript, MySQL, PHP en tal van ingewikkelde afkortingen. Bij DeeWeeDee hoef je je daar écht geen zorgen om te maken. Wij regelen de codes en programmeertalen, zodat jij tijd en aandacht kunt besteden aan wat jij belangrijk vindt.

Eenvoudig is bij ons ook écht eenvoudig. Je past je eigen website in een handomdraai aan. Tekstpagina’s toevoegen, aanpassen en verwijderen kun je zelf. Met de geïmplementeerde bibliotheek kun je makkelijk bestanden toevoegen, verwijderen en/of aanpassen.

Marketing is natuurlijk belangrijk en goede vindbaarheid is de basis voor je eigen website. Het CMS dat DeeWeeDee voor je bouwt, is gekoppeld aan Google Analytics. Zo krijg je direct inzicht in de bezoekersstatistieken, de duur van het gemiddelde bezoek en andere relevante informatie.

Voor DeeWeeDee is “makkelijk” belangrijk, zodat je zelfstandig aan de slag gaat met jouw unieke website. Wij helpen je natuurlijk graag, maar met ons zelfontwikkelde CMS weet je al snel hoe je pagina’s toe kunt voegen en aan kunt passen. Met jou als klant in gedachte, is ons CMS zo gebruikersvriendelijk mogelijk gemaakt.

DeeWeeDee bouwt niet alleen unieke websites, maar wij verlenen ook persoonsgerichte service. Is jouw website klaar, dan nemen we samen alle functies door, zodat jij daarna direct zelfstandig aan de slag kunt. Maar daar houdt onze service niet op… Wij vinden het vanzelfsprekend en het hoort bij onze serviceverlening, maar zit je met onverhoopte aanpassingen of vragen, neem dan gerust contact met ons op. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Enkele CMS modules

Het is jouw website!

Modules zijn altijd op maat

Tekstpagina’s
De meeste websites bevatten tekst. Dat kan best een hele klus zijn. Vooral als je later nog wat wilt veranderen, of je bedenkt nog even, dat er een pagina tussen moet. In het zelfontwikkelde CMS van DeeWeeDee kun je tekstpagina’s maken en van volgorde veranderen zonder enige kennis van al die ingewikkelde programmeercodes in huis te hebben. Ons CMS module is gebruiksvriendelijk en eenvoudig toe te passen.

Nieuwsberichten/blog
Laat iedereen weten wat je doet! Met deze module kun je op jouw eigen uniek manier de websitebezoekers op de hoogte houden van jouw laatste nieuws. Het is mogelijk om je berichten in categorieën te plaatsen en zelfs afbeeldingen plaatsen is geen probleem.

Agenda
Als je als bedrijf wel eens een evenement organiseert of een workshop geeft, dan kun je eigenlijk niet zonder deze agendamodule. Een evenement aanmaken is zo gebeurt. Ter aanvulling kun je met onze ledenmodule, bezoekers laten inschrijven op een evenement. Wij vinden deze module een échte aanvulling voor je bedrijf. Oh ja…, hadden we al gezegd dat dit makkelijk zelf is aan te maken?

Bibliotheek
Elk CMS wordt standaard geleverd met een bibliotheekmodule. Je vergeet vaak dat je website veel tekst en/of foto’s kan bevatten, die je ook wel eens gebruikt op je andere pagina’s. Met deze fijne module kun je bestanden en afbeeldingen uploaden, die je vervolgens op andere modules kunt toepassen. Wel zo handig!

Google Analytics
Iedereen met een website wil altijd weten of zij bezoekers krijgen. We halen het graag nog een keertje aan, want wij zijn er trots op dat in de door ons ontwikkelde CMS standaard een module zit, waarbij jouw bezoekersaantallen gemeten kunnen worden door Google Analytics. Bekijk hoeveel bezoekers jouw website heeft, maar ook hoe lang een bezoeker op jouw website blijft. Meten = weten nietwaar.