CMS op maat

Content Management Systeem

Ontwikkeling op maat

Elke klant is bij DeeWeeDee uniek

CMS icoon

DeeWeeDee werkt met haar eigen Content Management System (CMS).

Een CMS bestaat uit verschillende modules. DeeWeeDee koppelt alleen modules die jij nodig hebt, om zo voor jou een compleet en uniek systeem te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat deze gekoppelde modules hun eigen taken op jouw website efficiënt uitvoeren. Je betaalt nooit voor de standaard modules. De kosten blijven op die manier laag.

Bij DeeWeeDee maken we elke website op maat en elk product is bij ons uniek. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je modules krijgt die je helemaal niet nodig hebt. Wij passen het CMS systeem toe op jouw wensen.

Hackers maken geen schijn van kans bij DeeWeeDee. Wij hebben uitstekende bescherming tegen hackers ontwikkeld. Zo kunnen we jouw website herhaaldelijk testen en werkt DeeWeeDee met de beste methodes op het gebied van cybersecurity. Jouw gegevens zijn veilig, net als jouw website.

veiligheid

Cyber security & hacken

Wees alert en beveilig jouw data goed!

SEO

SEO & SEA

Zoekmachine marketing

Zoek het hoger op

Zoekmachine marketing heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk weer te geven in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google, waardoor je het aantal bezoekers naar je website verhoogt. DeeWeeDee heeft meerdere disciplines in huis. Concreet betekent dit dat wij je niet alleen voorzien van een complete website, maar wij kunnen je website zo optimaliseren of betaalde advertenties zo inzetten, dat je al de eerste maand een toename van bezoekers kunt verwachten. In ons brede netwerk zitten specialisten op het gebied van zowel SEO als SEA. Zo krijg je altijd het beste resultaat voor een betaalbare prijs.

SEO

Search Engine Optimization, beter bekent als de afkorting SEO, zorgt voor het optimaliseren van je website. DeeWeeDee zorgt ervoor dat jouw website aan alle technische richtlijnen voldoet. De content (tekst) en linkstrategie is mede belangrijk voor het beter vindbaar maken van je webpagina’s bij zoekdiensten.

Lees meer over SEO

SEA

SEA is het adverteren in de zoekmachine. Door een advertentie aan te maken in Google Adwords koop je bezoekers in op jouw website. Er worden interessante zoekwoorden voor je uitgezocht en aan de hand daarvan een advertentie gemaakt. Door een vergoeding in te stellen die je betaalt per klik krijg je meer bezoekers op jouw website. DeeWeeDee met gebruikmaking van Google AdWords maakt een campagne aan voor een specifiek zoekwoord. Wanneer jouw bod het hoogst is voor één klik staat jouw website bovenaan.

Lees meer over SEA

veilig en betrouwbare hosting

Website & webshop hosting

van unmanaged tot managed hosting

Bij een website of webshop hoort ook hosting. Je website krijgt een eigen plek op een server, zodat bezoekers de inhoud van jouw domein online kunnen bekijken. Zoek je een betrouwbare partner bij het opzetten, aanpassen en/of onderhouden van jouw website of webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ook deze service valt binnen onze specialiteiten. We werken samen met een uitstekend hostingbedrijf dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft. DeeWeeDee kan door deze samenwerking altijd de beste hosting aanbieden tegen scherpe prijzen. Je beheert de hosting zelf, maar uiteraard helpen wij je graag verder met advies op maat. Neem contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen en welke specialisaties het beste passen bij jouw behoefte.

Website hosting

Mobiel

Mobiele applicaties

iOS en Android apps

Mobiele app

DeeWeeDee maakt behalve een website die goed wordt weergegeven op je mobiel, ook mobiele applicaties. Wij ontwikkelen HTML5-apps voor iOS en Android en helpen jou met native apps.

Meer informatie over Mobiele Applicaties

ontwerp op maat

Webdesign

Website, logo en huisstijl design

Webdesign

Dankzij het brede netwerk van DeeWeeDee werken wij samen met designbureau’s in heel Nederland. Vanwege deze samenwerking kunnen we jou de juiste stijl met je eigen design aanbieden tegen scherpe prijzen.

Leer meer over design

makkelijk en efficient

OpenSource

WordPress, Magento, Drupal of Joomla

Wordpress
WordPress

WordPress is een veelzijdig CMS systeem met heel veel templates en plug-ins, die allerlei functies aan je website toevoegen.

Meer over WordPress

Magento
Magento

Ben je opzoek naar een systeem speciaal voor je webshop, dan is Magento met haar vele modules een goede keus.

Meer over Magento

Drupal
Drupal

Drupal is een open source systeem dat al erg lang bestaat en geschikt is voor eenvoudige tot complexere websites.

Meer over Drupal

Joomla
Joomla!

Joomla! heeft een grote veelzijdigheid aan functies. Wij kunnen je ondersteunen, maar ook een website voor je opzetten.

Meer over Joomla