Beschikbaar voor iedereen

Open Source

Open source oplossing zijn diensten die voor iedereen beschikbaar zijn. Je kunt hierbij denken aan diensten zoals WordPress en Drupal. De standaardoplossingen die in de gratis versie aangeboden worden, zijn meestal nauwelijks geschikt voor serieuze bedrijven. De betaalde oplossingen zijn echter ingewikkeld en vaak betekent dit dat je geld uitgeeft aan dingen die je op een later moment niet meer wilt of kunt gebruiken.

Bij DeeWeeDee begrijpen we dat het lastig kan zijn op met open source oplossingen te werken. Toch vragen we je de diensten niet direct af te schrijven. Heb je al een website in bijvoorbeeld WordPress of Magento, dan kunnen wij deze namelijk gewoon aanpassen. Zelfs de open source diensten maken gebruik van de programmeertalen die wij beheersen. Dit betekent dat we ook hiermee aan de slag kunnen gaan.

Gemakkelijk en snel

Wat kunnen wij betekenen

bij open source diensten?

Heb je een WordPress website en krijg je het design niet strak, of krijg je bepaalde elementen niet van de website af? Of zit je met een Magento webshop waarin bepaalde koppelingen niet mogelijk zijn of je aan een productlimiet zit en niet meer verder kunt? Geen zorgen, dit zijn klassieke problemen bij open source software. De mogelijkheden zijn eindeloos en helaas geldt dit ook voor de ergernissen en begrenzingen.

Wij beheersen de code waarmee de open source software werkt, wat betekent dat we altijd aanpassingen kunnen doen om alles weer optimaal te laten werken. Zelfs op het gebied van plug-ins en interne en externe koppelingen (zoals betaaloplossingen) kunnen we je alle mogelijkheden bieden. Daarmee kunnen we zelfs websites en webshops in open source software helemaal aanpassen naar jouw eigen wensen en behoeften.

We kunnen aanpassingen doen aan jouw website, de website volledig opnieuw vormgeven of nieuwe elementen toevoegen. Je kunt ons inschakelen voor grote projecten, maar ook voor kleine aanpassingen kunt gewoon terecht bij ons.

Open source

Met welke open source software

Werkt DeeWeeDee?

Wij kunnen werken met alle open source software om zo oplossingen op maat neer te zetten. Drupal, Joomla, WordPress en Magento zijn we goed bekend mee, maar ook andere, afwijkende open source diensten gebruiken exact dezelfde code, wat betekent dat we je hier ook mee kunnen helpen.

Weet je al wat je nodig hebt of wil je gewoon eens van ons horen wat we voor je kunnen betekenen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. We kijken daarbij graag direct naar jouw website, zodat we direct een inschatting kunnen maken en een voorstel kunnen doen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een prijsvoorstel op maat van ons ontvangen? Neem je dan vooral vandaag nog contact met ons op zodat we direct eens samen aan tafel kunnen gaan zitten.

makkelijk en efficient

OpenSource

WordPress, Magento, Drupal of Joomla

Wordpress
WordPress

WordPress is een veelzijdig CMS systeem met heel veel templates en plug-ins, die allerlei functies aan je website toevoegen.

Meer over WordPress

Magento
Magento

Ben je opzoek naar een systeem speciaal voor je webshop, dan is Magento met haar vele modules een goede keus.

Meer over Magento

Drupal
Drupal

Drupal is een open source systeem dat al erg lang bestaat en geschikt is voor eenvoudige tot complexere websites.

Meer over Drupal

Joomla
Joomla!

Joomla! heeft een grote veelzijdigheid aan functies. Wij kunnen je ondersteunen, maar ook een website voor je opzetten.

Meer over Joomla