Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Werken in de cloud

Organisaties zijn steeds meer opzoek naar een Cloud werkplek om het nieuwe werken te kunnen faciliteren. Het nieuwe werken brengt flexibiliteit in uw ICT automatisering. U kunt vanuit uw broekzak uw eigen ICT omgeving benaderen zoals uw eigen documenten en e-mail, zonder dat u daarvoor terug hoeft naar uw kantoor. Dankzij een geoptimaliseerde ICT automatisering op basis van Office 365 zorgen we ervoor dat uw ICT omgeving optimaal op uw wensen is afgesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van veilig e-mailen waarbij u er zeker van kunt zijn dat de ontvanger uw bericht niet kan doorsturen naar anderen. Het is ook mogelijk om documenten te beveiligen.

Samen met onze partner zorgt DeeWeeDee ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een optimale ICT werkplek, waarbij diverse onderdelen voor u geregeld worden. Denk hierbij aan een e-mail oplossing vanuit Office 365, online documenten Cloud opslag, hoge beveiligingsmaatregelen zoals multifactor authenticatie en een optimale samenwerking met uw collega's of partners. Dit allemaal vanaf uw telefoon of laptop in een compleet veilige werkplek.

Daar waar u vroeger grote investeringen moest doen om diverse eigen servers te kopen, is dat tegenwoordig vaak niet meer nodig. Voor een vast bedrag per medewerker per maand kunt u makkelijk op en afschalen in een uitermate veilige ICT omgeving.

Wanneer u al gebruik maakt van diverse Office 365 of Azure diensten kunnen we u helpen door optimalisaties toe te voegen en uw medewerkers trainen in hoe er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de diverse producten.

Interesse om het nieuwe werken te faciliteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.CMS op maat

CMS op maat

Zelf uw website beheren zonder kennis van codes? Met ons CMS op maat is dit mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen het realiseren en het CMS aanpassen.
lees meer >
Website hosting

Website hosting

Elke website heeft hosting nodig. Wij werken samen met een bedrijf die ruim 10 jaar ervaring heeft om u goede hosting aan te bieden.
lees meer >
Design

Design

Op zoek naar een mooie website of logo design? Wij werken samen met verschillende ZZP'ers door het hele land om dit voor u te kunnen realiseren.
lees meer >
Zoekmachinemarketing

SEO & SEA

Hoger in de zoekmachine met bepaalde zoekwoorden? Wij kunnen u helpen met teksten schrijven, linkbuilding en het verbeteren van uw website.
lees meer >
Mobiele applicaties

Mobiele Applicaties

Steeds vaker worden smartphones en tablets gebruikt om te internetten. Wij maken HTML5 & native apps voor Android en iOS.
lees meer >
Open Source

Open Source

Naast ons CMS op maat bieden wij ook verschillende open source pakketten die wij voor u installeren en onderhouden. Onder andere: WordPress & Magento.
lees meer >