Website laten maken in Amersfoort

Een website laten maken in Amersfoort is een goede keuze. Jouw website is het visitekaartje van je onderneming en het is het eerste wat jouw (potentiële) klanten zien. Het is dus belangrijk dat deze goed staat en goed is ingericht en daar kunnen wij je bij helpen! Zo zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook mobielvriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Met een goede en professionele website trek jij ook nog eens de juiste bezoekers aan, die je met sterke content zelfs tot terugkerende klanten kunt maken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en hoe wij jou hier het beste mee kunnen helpen?

CMS op maat

Jij bent uniek

Wij bouwen een website die perfect bij jou past

Iedere organisatie is uniek, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij oplossingen aan die perfect bij jouw vraagstuk passen. De ene organisatie is de andere niet, dus waarom zouden wij voor iedereen dezelfde website maken? Dat doen wij dus niet. Wij gaan met jullie in gesprek om ervoor te zorgen dat jij een website krijgt die perfect bij jouw organisatie, dienst en product past. Wij geloven in talent en specialisaties. Wanneer iedereen kan doen waar hij of zij goed in is, krijg je het allerbeste resultaat. Daarom bestaat ons team uit ervaren professionals die allemaal goed zijn in wat anders. Zo werken alleen de meest geschikte mensen aan jouw website.

Het bouwen van een goede website is vaak lastiger dan ondernemers denken. Tuurlijk, in een al vooropgezet framework hoef je zelf alleen de tekst toe te voegen en de afbeeldingen te veranderen. Maar als je echt een unieke website wilt, komt er toch meer bij kijken dan je denkt.

Kies jij er dus voor om door ons een website te laten maken? Dan kun je rekenen op een verbluffend eindresultaat dat altijd volledig op maat gemaakt is. Wij regelen alles voor je, zodat jij je volledig kunt richten op hetgeen waar jij goed in bent.

Fijn in beheer

Kies voor gemak met een WordPress website

Wil jij een website die je gemakkelijk kan aanpassen en fijn in beheer is? Dan is een WordPress website perfect voor jou. Ook in WordPress kiezen wij niet voor een standaard thema, wij geloven in de kracht van maatwerk. Daarom maken wij alle websites met de hand, zodat deze stuk voor stuk uniek zijn.

De kans is groot dat je al specifieke wensen hebt voor de WordPress website die je wilt laten maken in Amersfoort. Jij weet bijvoorbeeld al welke kleuren er gebruikt moeten worden, welke tone of voice de tekst moet hebben en welke visuals op de website komen te staan. Met die specifieke wensen kun je direct bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring en kennis van programmeringscodes, kunnen wij alles maken wat jij voor ogen hebt. Is de website helemaal klaar? Dan zorgen wij ervoor dat jij deze zelf helemaal up-to-date kunt houden. Op deze manier kan je website meegroeien met jouw onderneming!

Websites op maat

Een unieke maatwerk website perfect voor jouw organisatie

SEO en SEA

Kies jij toch liever voor een website die helemaal op maat gemaakt is? Ook dan kun je bij ons terecht! Een maatwerk website is de beste keuze als jij je behoefte hebt aan betere resultaten. Voordat wij beginnen met het bouwen van jouw unieke website is het belangrijk om te weten wat het doel van de website gaat zijn. Wil jij dat mensen meer dingen vanaf je website kopen, meer leads binnenhalen of simpelweg meer bezoeken generen? Wij bouwen voor jou een website die ervoor gaat zorgen dat jij deze doelen ook gaat halen.

Hoe beter jouw website het doet, hoe beter jij scoort in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Het is natuurlijk belangrijk dat je website goed gevonden wordt, snel is en dat de conversie hoog ligt. Om dat voor elkaar te krijgen gebruiken onze ervaren experts de juiste technieken, zodat jouw maatwerk website niet bestaat uit onnodige tools en functies die dit tegengaan. Daarnaast bouwen wij jouw maatwerk website met oog op gebruiksvriendelijkheid, zodat de bezoekers van je website in een oogopslag kunnen vinden wat zij nodig hebben.

Ook onze maatwerk websites kun je gemakkelijk zelf aanpassen. Met ons unieke CMS systeem blijf jij in control en laat jij je website meegroeien met jouw doelen en ambities.

één partij

Je website laten maken door DeeWeeDee

Ga jij een maatwerk- of een WordPress website laten maken door ons in Amersfoort? Dan kun je rekenen op een complete en werkende website, die op maat geoptimaliseerd is voor zoekmachines en de bezoekers. Ons team bestaat uit betrouwbare en ervaren specialisten, zodat jij er op kan vertrouwen dat wij een website maken die precies aan alle eisen zal voldoen. Wil je alles onder één dak hebben? Dan ben je bij DeeWeeDee ook aan het juiste adres. Zo verzorgen wij onder andere de webhosting, schrijven wij de teksten en maken de webdesigns. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw ideeën aan ons door te geven en wij doen de rest!

Open source

Gemakkelijk CMS systeem, zodat jij de baas blijft over je eigen website

Website hosting cloud diensten

Heb jij geen zin in allemaal verschillende bedrijven en contactpersonen die aan jouw nieuwe website werken? Dat kunnen wij begrijpen! Daarom ontzorgen wij onze klanten van A tot Z, zodat het ook voor jou lekker overzichtelijk blijft. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan met programmeringscodes zoals Java, CSS en MySQL. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk maken wat jouw bedrijf nodig heeft.

Wij ondersteunen onze klanten met alle facetten die bij het maken van een website komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de webdesigns, maar ook de vindbaarheid van de website valt hieronder. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw website goed vindbaar is en dat je een constante stroom van bezoekers genereert. Om die reden ondersteunen wij ook door middel van het gebruik van SEO en SEA.

Het is natuurlijk belangrijk dat je constant met je website bezig blijft, dat vinden zoekmachines ook erg leuk. Je houdt de informatie up-to-date en voegt nieuwe producten of blogs toe. Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben wij ons eigen CMS systeem ontwikkeld. Met behulp hiervan blijf jij de baas over de inhoud op jouw website en voeg je toe, of verwijder je, wat jezelf wilt. Je hoeft dus niet meer te schakelen tussen verschillende websitebouwers, maar doet het gemakkelijk zelf. Wel zo handig!

Kosten

De kosten voor een website laten bouwen in Amersfoort

De kosten van een WordPress- of maatwerk website variëren enorm. Elke organisatie is uniek, dus geen website is ook helemaal hetzelfde. Daarom maken wij gebruik van een vrijblijvende offerte. Op basis van jouw wensen kunnen wij een gericht kostenplaatje maken, zodat jij ook weet waar jij straks aan toe bent als je een website laat maken door DeeWeeDee.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van een website laten maken in Amersfoort? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder. Ben jij al overtuigd en ben jij er klaar voor om echte resultaten te gaan behalen? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan en voordat jij het weet geniet je van je nieuwe maatwerk website!