Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Open Source: Magento webshop

Magento is een Open Source webshop systeem. Magento geeft u als webbeheerder de mogelijkheid om een eigen webshop op te zetten.

Magento heeft vele soorten modules om uw webshop uit te breiden. Of u nu een grote of een kleine webshop wilt beginnen Magento heeft voor elke wens een oplossing.
Lees meer over Magento en bekijk onze aanbiedingen op Magento webshop laten maken.

Mocht u specifieke wensen hebben voor uw webshop? Maak dan gebruik van ons eigen CMS op maat.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

CMS op maat

CMS op maat

Zelf uw website beheren zonder kennis van codes? Met ons CMS op maat is dit mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen het realiseren en het CMS aanpassen.
lees meer >
Website hosting

Website hosting

Elke website heeft hosting nodig. Wij werken samen met een bedrijf die ruim 10 jaar ervaring heeft om u goede hosting aan te bieden.
lees meer >
Design

Design

Op zoek naar een mooie website of logo design? Wij werken samen met verschillende ZZP'ers door het hele land om dit voor u te kunnen realiseren.
lees meer >
Zoekmachinemarketing

SEO & SEA

Hoger in de zoekmachine met bepaalde zoekwoorden? Wij kunnen u helpen met teksten schrijven, linkbuilding en het verbeteren van uw website.
lees meer >
Mobiele applicaties

Mobiele Applicaties

Steeds vaker worden smartphones en tablets gebruikt om te internetten. Wij maken HTML5 & native apps voor Android en iOS.
lees meer >
Open Source

Open Source

Naast ons CMS op maat bieden wij ook verschillende open source pakketten die wij voor u installeren en onderhouden. Onder andere: WordPress & Magento.
lees meer >

Deze talen kennen wij o.a.

PHP
MySQL
HTML en HTML5
CSS en CSS3
JavaScript
jQuery