Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Open Source: Joomla

Joomla bestaat al sinds eind 2005 en heeft sindsdien een groot netwerk van developers opgebouwd. Joomla heeft vele soorten modules en themes die te downloaden zijn. Omdat er een groot netwerk van developers achter zit is er veel mogelijk met dit systeem.

Meer informatie over Joomla kunt u vinden op Joomla website laten maken.

Mocht u specifieke wensen hebben voor uw website? Maak dan gebruik van ons eigen CMS op maat.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

CMS op maat

CMS op maat

Zelf uw website beheren zonder kennis van codes? Met ons CMS op maat is dit mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen het realiseren en het CMS aanpassen.
lees meer >
Website hosting

Website hosting

Elke website heeft hosting nodig. Wij werken samen met een bedrijf die ruim 10 jaar ervaring heeft om u goede hosting aan te bieden.
lees meer >
Design

Design

Op zoek naar een mooie website of logo design? Wij werken samen met verschillende ZZP'ers door het hele land om dit voor u te kunnen realiseren.
lees meer >
Zoekmachinemarketing

SEO & SEA

Hoger in de zoekmachine met bepaalde zoekwoorden? Wij kunnen u helpen met teksten schrijven, linkbuilding en het verbeteren van uw website.
lees meer >
Mobiele applicaties

Mobiele Applicaties

Steeds vaker worden smartphones en tablets gebruikt om te internetten. Wij maken HTML5 & native apps voor Android en iOS.
lees meer >
Open Source

Open Source

Naast ons CMS op maat bieden wij ook verschillende open source pakketten die wij voor u installeren en onderhouden. Onder andere: WordPress & Magento.
lees meer >

Deze talen kennen wij o.a.

PHP
MySQL
HTML en HTML5
CSS en CSS3
JavaScript
jQuery