Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Mobiele applicaties

Bijna tweederde van de Nederlanders heeft een smartphone. Naast een goede website die op de telefoon goed wordt weergegeven, maken wij ook mobiele applicaties. Wij ontwikkelen HTML5 apps voor iOS en Android wij helpen u ook met native apps.

Een mobiele applicatie is te installeren op de telefoon vanuit de Google Play store en de iTunes store. De gebruiker kan vervolgens de app starten om zo uw informatie te zien. Wij hebben een developer account voor Android en iOS om uw apps aan te kunnen melden.

Hieronder staan een aantal applicaties die wij ontwikkeld hebben.

PROscanner App

PROscanner

Scan barcodes van producten in de winkel en zie waar het product het goedkoopste is te verkrijgen. Met bijna 2000 aangesloten webshops krijgt u de beste aanbieding.
Download in Google PlayStore
Download in iTunes
VerhuisKlaarKopen App

VerhuisKlaarKopen

VerhuisKlaarKopen is de app om uw toekomstige woning 'virtueel' naar wens te verbouwen en een berekening van de kosten te maken aan de hand van uw keuzes.
Download in iTunes
HondenFan.nl App

HondenFan.nl

HondenFan is een informatieve website voor alle hondenbaasjes, met artikelen en rubrieken geschreven door vaste medewerkers en gastschrijvers.
Download in Google PlayStore
Download in iTunes
Uitzetlijstje.nl App

Uitzetlijstje.nl

Ga je voor het eerst op jezelf wonen? Ga je samenwonen? Of ben je toe aan een nieuwe start? uitzetlijstje.nl helpt je om een overzicht te maken.
Download in Google PlayStore
Download in iTunes