Maak het verschil met een maatwerk website

Heeft jouw organisatie niet voldoende aan een standaard website? Dan is een opvallende en krachtige maatwerk website de oplossing voor jou! Een maatwerk website kan van begin tot eind helemaal ontwikkeld worden naar de wensen van jou en jouw organisatie. Geen enkele organisatie is hetzelfde, dus waarom zou je dezelfde website willen als iemand anders?

Jij bent uniek en dat moet je website dus ook zijn. Met behulp van een maatwerk website kun jij je onderscheiden en je eigen waarden blijven uitstralen. Een website die opvalt dus en dat is precies wat jij nodig hebt. Veel websites worden gemaakt met een standaard thema of een standaard template. Anders zijn dan de rest? Kies er dan voor om een maatwerk website te laten bouwen. Op deze manier krijg jij een website met een uniek design. Eentje die perfect past bij jouw organisatie en huisstijl.

CMS op maat

Resultaten

Met je maatwerk website naar betere resultaten

Heb jij op dit moment een website, maar behaal je niet de resultaten die je wilt? Dan is een maatwerk website een stap in de goede richting. Het is belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wat je wilt bereiken met je website. Wil je meer website bezoeken genereren, meer leads binnenhalen of meer verkopen doen? Dat is belangrijk om te weten, want met deze informatie richten wij de website zo in, dat jij binnen no-time je doelen gaat behalen.

Beter presterende websites scoren beter in de zoekresultaten van onder andere Google en andere zoekmachines. De juiste aanpak en techniek zorgen voor een betere vindbaarheid en een hogere conversie. Zo zorgen wij ervoor dat de website niet bestaat uit onnodige tools en functies die er alleen maar voor zorgen dat de website snelheid verliest. Daarnaast bouwen wij jouw maatwerk website met oog op gebruiksvriendelijkheid, zodat de bezoekers van je website in een oogopslag kunnen vinden wat zij nodig hebben.

Naast de snelheid en het gebruiksgemak staat SEO bij ons ook hoog in het vaandel. Wij bouwen de website op een manier, waardoor de SEO tools gemakkelijk zijn ingericht en jij hoger in de zoekmachines terecht komt. En wie wil dat nu niet!

Waarom?

Waarom jij moet kiezen voor een maatwerk website

Iedere onderneming en ondernemer is uniek, waarom zou je dan kiezen voor een standaard template? Jouw website is het visitekaartje van je onderneming en bezoekers moeten jouw unieke website ook makkelijk kunnen onthouden. Een standaard website, die helpt daar niet bij. Jij wilt je website online positioneren en vanuit daar de gewenste resultaten behalen.

Hoe wij dat doen? Samen kijken we naar de branding, het verhaal, je doel en de propositie. Dit vertalen wij allemaal in een website die aansluit bij jouw product of dienst en volledig binnen de huidige huisstijl past. Doordat de website wordt gebouwd vanaf niets, kun je alles toevoegen wat maar belangrijk voor je is. Heb jij specifieke wensen met betrekking tot visuals of talen? Niets is voor ons te gek! Verras ons maar met creatieve ideeën voor op jouw website. Met een maatwerk website heb jij het hele design in eigen hand. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die je wilt gaan gebruiken, de tone of voice van de teksten en het gebruik van visuele elementen. Samen met jou gaan wij op zoek naar een oplossing die perfect past bij jouw bedrijf.

Websites op maat

De voordelen van een website van DeeWeeDee

Website hosting cloud diensten

Ga jij een maatwerk website laten maken door ons in Amersfoort? Dan kun je rekenen op een complete en werkende website, die op maat geoptimaliseerd is voor zoekmachines en de bezoekers. Om de perfecte website voor jou te maken, bestaat ons team uitsluitend uit betrouwbare en ervaren specialisten die wel weten wat ze doen. Zo werken wij samen met een webhosting provider, tekstschrijvers, website designers en tal van andere talenten die jouw nieuwe website direct tot in de puntjes verzorgen. Wil je alles gelijk van A tot Z geregeld hebben, zodat je er zelf niet meer naar om hoeft te kijken? Ook dan staan de specialisten van DeeWeeDee voor je klaar!

één partij

Een totaalpakket binnen één organisatie

Door onze jarenlange ervaring en kennis van programmeringscode zoals Java, CSS en MySQL kunnen wij gemakkelijk maken wat jij nodig hebt. Om het voor jou nog leuker en makkelijker te maken hebben wij een eigen CMS systeem ontwikkeld, waarmee je direct zelf aan de slag kan met je website. Wil je dus iets veranderen of toevoegen? Doe dan dat gemakkelijk zelf, zonder dat je helemaal moet schakelen met de websitebouwer. Jouw website groeit dus gewoon mee met jouw bedrijf.

Jij zit dus niet vast aan standaard templates en moeilijke CMS systemen. Maar jij gaat straks beschikken over een unieke maatwerk website compleet met een gemakkelijk CMS systeem, waarmee je onder andere het volgende kan:

  • Zelf pagina’s toevoegen op de website;
  • Pagina’s verwijderen die niet (meer) relevant zijn;
  • Bezoekersstatistieken bekijken;
  • Bestaande pagina’s aanpassen;
  • En nog veel meer!

Naast het bouwen van websites en het onderhouden van ons eigen CMS systeem, bieden wij nog meer diensten aan. Zo kun je bij ons ook gelijk je website laten hosten en werken in de cloud. De meeste van onze klanten helpen wij met alle facetten die een website te bieden heeft en vraagt. Zo creëren wij diverse gave designs, waarmee jouw website opvalt en bezoekers blijft verrassen. Een mooie website is heel leuk, maar als deze onvindbaar is, dan heb je er nog steeds weinig aan. Daarom ondersteunen wij ook met een stukje zoekmachine marketing, zowel organisch als geadverteerd. Op deze manier is jouw website goed te vinden en heb jij een constante stroom aan bezoekers.

Kosten

De kosten van een maatwerk website

De kosten van een maatwerk website van DeeWeeDee variëren. Geen enkele maatwerkoplossing is hetzelfde, en de een heeft net wat meer tijd nodig dan de ander. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van het kostenplaatje voor jouw nieuwe website, bieden wij vrijblijvend een offerte aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van een maatwerk website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder. Ben jij al overtuigd en ben jij er klaar voor om echte resultaten te gaan behalen? Vraag dan gelijk een offerte op maat aan en voordat jij het weet geniet je van je nieuwe maatwerk website!