Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Mobielvriendelijke websites hoger in Google

Google heeft aangegeven vanaf 21 april 2015 websites die mobielvriendelijk zijn hoger te ranken in de zoekmachine. Twijfelt u of uw website mobielvriendelijk is? Google heeft een pagina gemaakt zodat u uw website op mobielvriendelijkheid kunt testen.

Geweldig! Deze pagina is mobielvriendelijk.

Steeds meer mensen surfen via hun smartphones of tablet op het internet. Niet alleen voor een hogere ranking in Google maar ook voor de gebruiker is het belangrijk om uw website mobielvriendelijk te maken.

Wat te doen als u onderstaande melding krijgt?

Niet mobielvriendelijk

Google kijkt naar een aantal elementen op de pagina. Bijvoorbeeld Zo kijken ze of de tekst bijvoorbeeld groot genoeg is om te lezen. Onder bovenstaande melding geeft Google een aantal tips waarnaar gekeken dient te worden.

Responsive webdesign

Om uw website mobielvriendelijk te maken kiest u voor een responsive webdesign. Responsive webdesign betekent dat de website zich aanpast aan het formaat van het scherm waarop de website bekeken wordt. Dus ook voor uw smartphone of tablet

Het voordeel hiervan is dat de website altijd goed getoond wordt aan de gebruiker en dat de zoekmachine een responsive webdesign ziet als mobielvriendelijk. Er zijn vele mogelijkheden voor een responsive website. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van open source systemen kunt u zoeken naar een theme die responsive is gemaakt. Maar ook wanneer u geen open source systemen gebruikt zijn er vele mogelijkheden. Door middel van html, css en jQuery maken wij uw website mobiel vriendelijk.

Wij helpen u graag om uw website hoger in Google te krijgen door uw website mobielvriendelijk te maken. Interesse? Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Mobiel vriendelijke websites

Vragen?