Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl
Kennismaking

Kennismaking

Elk project begint met een kennismaking. Dit kan telefonisch of via de mail, wij komen ook graag bij u langs om het concept te bespreken. Tijdens de kennismaking worden de ideeën concreet gemaakt en werken wij samen om het concept vorm te geven.

Concept

Concept

Tijdens de kennismaking worden uw ideeën concreet gemaakt en vormt zich een concept. Of het concept een mobiele applicatie of een website met CMS is, wij helpen u het concept te realiseren. Tijdens het gesprek bespreken wij uw wensen voor het uiterlijk of vormgeving van het concept.

Vormgeving

Vormgeving

Zodra het concept is besproken en de overeenkomst gesloten is zal er gestart worden met het vormgeven van het concept. Meestal worden er meerdere vormgevingen gemaakt, u kunt vervolgens kiezen uit deze vormgevingen welke uw voorkeur heeft. De meerdere vormgevingen worden terug gebracht naar één vormgeving deze wordt dan vervolgens gerealiseerd.

Realisatie

Realisatie

Als de vormgeving is afgerond zal er gestart worden met de realisatie van het concept. Uw concept wordt ontwikkeld in een test omgeving. Wanneer alles is getest wordt het concept op de live omgeving gezet. Zo heeft u de mogelijkheid om het volledige concept in één keer te lanceren.

Lancering

Lancering

Het concept is nu volledig klaar en gelanceerd. Of het nu gaat om een website of een mobiele applicatie wij helpen u van het begin tot eind om een goed eind resultaat te lanceren.

Support

Support

Wij houden niet op na het lanceren. Wanneer u gebruik maakt van ons CMS op maat kunt u altijd gebruik maken van onze hulp. Mocht het concept na enige tijd andere vormen aan nemen helpen wij u ook weer graag. Vul het contact formulier in en maak kennis met ons.

Contact opnemen