OVERDEKUNST

OVERDEKUNST is een online platform voor hedendaagse beeldende kunst met als doel de drempel tot het kopen van kunst te verlagen. Het is opgericht door Galerie Arps&Co, gevestigd in Amsterdam. De galerie en het project zijn ingeschreven bij de KVK in de onderneming Fullhouse Kunstmanagement. Het doel van de website is om scholen in het voortgezet onderwijs te informeren dat zij vanuit het cultuurbudget gemakkelijk kunst kunnen aanschaffen. OVERDEKUNST geeft informatie voor leerlingen over kunst.

Pagina 1 OVERDEKUNST
Pagina 2 OVERDEKUNST
Ontwerp OVERDEKUNST
Pagina 3 OVERDEKUNST

Project informatie

Ontwerp: HOOP WERK

Website: OVERDEKUNST

CMS modules: Tekstpagina's, Nieuwsberichten, Leden, Fotoboek

Tags: CMS, Kunst

Reactie van: Ella Arps projectleiding OVERDEKUNST

DeeWeeDee || Dynamic Web Development heeft binnen twee weken een uitgebreide website gemaakt voor het project OVERDEKUNST. Er zijn een paar nachten doorgewerkt, geen probleem. Er zijn enkele tientallen e-mails uitgewisseld, omdat DeeWeeDee altijd zich inspande om precies een op maat gesneden product neer te zetten. Prettige samenwerking, Relaxed, professioneel. DeeWeeDee is een sociaal betrokken onderneming, helemaal van deze tijd, van sociaal en duurzaam ondernemerschap. Met een goed en groot netwerk.

Kiezen is één van de grootste opgaves in deze tijd van overvloed aan informatie. DeeWeeDee is daar een fantastische wegvoorbereider en uitvoerder in geweest.

Modules die zijn gebruikt in dit project

Tekstpagina's

Tekstpagina's

Bijna elke website heeft verschillende tekstpagina's, met ons CMS kunt u deze zelf bijwerken zonder kennis van HTML.
lees meer >
Fotoboek

Fotoboek

Deze module is geschikt voor het tonen van uw bedrijfsfoto's en/of evenement foto's op uw website.
lees meer >
Leden

Leden

Deze module geeft u de mogelijkheid om de bezoekers zich te laten registreren op uw website. Deze module is te combineren met bijvoorbeeld een nieuwsbrief.
lees meer >
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Via deze module houdt u uw bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws. In tegenstelling tot een blog kunnen hier geen reacties bij geplaatst worden.
lees meer >