LOS muziektheater

De meiden van LOS muziektheater, Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren hebben DeeWeeDee Dynamic Web Development gevraagd om de huidige website te vernieuwen. Op de website is te zien waar en wanneer de meiden van LOS muziektheater optreden. De website beschikt ook over een webshop waar CD's en DVD's te koop zijn. DeeWeeDee heeft ook een nieuwsbrief module gemaakt.

Pagina 1 LOS muziektheater
Pagina 2 LOS muziektheater
Ontwerp LOS muziektheater
Pagina 3 LOS muziektheater

Project informatie

Ontwerp: Studio Basta

Website: LOS muziektheater

CMS modules: Webshop Tekstpagina's, Nieuwsberichten, Leden, Gastenboek, Fotoboek, Agenda

Tags: Bedrijven, CMS

Reactie van: Charlotte Waardenburg

De samenwerking met DeeWeeDee was super. Nadat onze grafisch ontwerper Brendan Timmers het ontwerp van onze website had aangeleverd is Robert meteen gaan bouwen. Samen vormden zij een dynamisch duo en bespraken de functionaliteit van de website. Aan de hand van het ontwerp bouwde DeeWeeDee de website tot in detail. Via de Whatsapp beantwoordde Robert onze vragen en samen zette we puntjes op de i. Dat ging ontzettend vlot en ruim voor de deadline was de website klaar voor lancering. Het CMS is overzichtelijk ingericht waardoor we de website gemakkelijk zelf kunnen onderhouden. DeeWeeDee is een vakkundig bedrijf, flexibel en betrokken.

Modules die zijn gebruikt in dit project

Tekstpagina's

Tekstpagina's

Bijna elke website heeft verschillende tekstpagina's, met ons CMS kunt u deze zelf bijwerken zonder kennis van HTML.
lees meer >
Agenda

Agenda

Houd uw bezoekers op de hoogte van aankomende evenementen. Deze module is vooral geschikt voor cafés, kroegen en discotheken.
lees meer >
Fotoboek

Fotoboek

Deze module is geschikt voor het tonen van uw bedrijfsfoto's en/of evenement foto's op uw website.
lees meer >
Leden

Leden

Deze module geeft u de mogelijkheid om de bezoekers zich te laten registreren op uw website. Deze module is te combineren met bijvoorbeeld een nieuwsbrief.
lees meer >
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Via deze module houdt u uw bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws. In tegenstelling tot een blog kunnen hier geen reacties bij geplaatst worden.
lees meer >
Gastenboek

Gastenboek

Met deze module geeft u uw website bezoekers de mogelijkheid om reacties te plaatsen. Deze reacties zijn snel en gemakkelijk te beheren.
lees meer >

Webshop module?

Neem contact met ons op voor deze module van ons CMS op maat.