Lazy Louis

Lazy Louis is een 'jazzcafé & eethuys' in het centrum van Amersfoort. Zij waren op zoek naar een systeem waarbij ze zelf hun agenda, lunch- & dinerkaart konden bijwerken. Lazy Louis heeft DeeWeeDee Dynamic Web Development benaderd om hier een helpende hand in te bieden.

Pagina 1 Lazy Louis
Pagina 2 Lazy Louis
Ontwerp Lazy Louis
Pagina 3 Lazy Louis

Project informatie

Ontwerp: Blend-it Design

Website: Lazy Louis

CMS modules: Tekstpagina's, Openingstijden, Menukaart, Agenda

Tags: Bedrijven, CMS

Reactie van: Lazy Louis

Ons café – restaurant Lazy Louis bestaat inmiddels 21 jaar en wij wilden een website die de sfeer uitstraalt van ons bedrijf én die ook gebruiksvriendelijk is en door ons zelf simpel te veranderen is v.w.b. bijvoorbeeld de menukaart en de agenda met live optredens. DeeWeeDee heeft de website helemaal volgens onze wensen gerealiseerd, bijna niets was onmogelijk. Aanpassingen zijn geen probleem en worden zeer snel verwerkt. Ook heeft DeeWeeDee ons geholpen met de aanschaf en installatie van een nieuw back-up systeem. Kortom de samenwerking bevalt ons zeer goed.

Modules die zijn gebruikt in dit project

Tekstpagina's

Tekstpagina's

Bijna elke website heeft verschillende tekstpagina's, met ons CMS kunt u deze zelf bijwerken zonder kennis van HTML.
lees meer >
Openingstijden

Openingstijden

Hier kunt u uw openingstijden op uw website gemakkelijk en snel bijwerken voor bijvoorbeeld koopavonden en koopzondagen gemakkelijk te beheren.
lees meer >
Agenda

Agenda

Houd uw bezoekers op de hoogte van aankomende evenementen. Deze module is vooral geschikt voor cafés, kroegen en discotheken.
lees meer >
Menukaart

Menukaart

In deze module is het mogelijk om uw gerechten op internet te tonen. U kunt uw gerechten zelf in groepen indelen. Ideaal voor restaurants.
lees meer >