Kapsalon DiStyle

DeeWeeDee || Dynamic Web Development heeft voor kapsalon DiStyle zowel de huisstijl als de website ontworpen. De website moest aansluiten bij de inrichting en de uitstraling van de kapsalon. De kapsalon is gelegen in Nijkerk. De website moest makkelijk aan te passen zijn door de eigenaresse van de kapsalon.

Pagina 1 Kapsalon DiStyle
Pagina 2 Kapsalon DiStyle
Ontwerp Kapsalon DiStyle
Pagina 3 Kapsalon DiStyle

Project informatie

Ontwerp: DeeWeeDee

Website: Kapsalon DiStyle

CMS modules: Tekstpagina's, Openingstijden, Fotoboek

Tags: Bedrijven, CMS

Reactie van: Diane van Leijenhorst

Met DeeWeeDee heb ik samen mijn website gemaakt en mijn logo ontworpen. Ik ben erg blij met het eindresultaat en ik ben fantastisch geholpen. Als ik een vraag had of iets veranderd wilde hebben dan werd dat gelijk geregeld. Ik had nog geen idee hoe ik de website en het logo wilde hebben toen ik bij DeeWeeDee kwam. DeeWeeDee heeft zijn ideeën met mij gedeeld en zo zijn we tot een heel goed eind resultaat gekomen waarover ik zeer tevreden ben.
Het fijne als je bij DeeWeeDee een website heb is dat je zelf heel gemakkelijk de site bij kan houden en dat het er gelijk op staat. Bij veel bedrijven is dat niet aan de orde. Zo blijft je site altijd up to date zonder moeite. Bedankt voor de fijne samenwerking en ik wens DeeWeeDee nog heel veel succes toe!

Modules die zijn gebruikt in dit project

Tekstpagina's

Tekstpagina's

Bijna elke website heeft verschillende tekstpagina's, met ons CMS kunt u deze zelf bijwerken zonder kennis van HTML.
lees meer >
Openingstijden

Openingstijden

Hier kunt u uw openingstijden op uw website gemakkelijk en snel bijwerken voor bijvoorbeeld koopavonden en koopzondagen gemakkelijk te beheren.
lees meer >
Fotoboek

Fotoboek

Deze module is geschikt voor het tonen van uw bedrijfsfoto's en/of evenement foto's op uw website.
lees meer >