Redesign
1001vloerenoutlet.nl
WordPress theme + plugins
toptienmobiel.nl
Website + CMS
los-muziektheater.nl

Responsive webdesign

U heeft de term responsive webdesign vast wel eens ergens gelezen, maar wat is dat nou eigenlijk? Responsive webdesign is kort uitgelegd dat uw website zich aanpast aan de grote van het scherm waar de website op bekeken wordt. Sinds de komst van smartphones en tablets is ook de manier hoe uw website bekeken wordt veranderd.

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone en/of tablet om op internet te zoeken. U als website eigenaar zal hier dus rekening mee moeten houden om uw website zo goed mogelijk aan deze groep te presenteren. Met responsive webdesign is het mogelijk om uw website zo op te zetten dat deze op elk scherm zo goed mogelijk wordt getoond. Een bezoeker op een mobiel ziet dus een andere vormgeving van uw website als iemand die deze website op de pc bekijkt.

Naast dat het belangrijk is voor de bezoeker heeft ook Google aangegeven website die responsive zijn hoger te ranken. Hier is meer over te lezen in ons blog artikel: Mobiel vriendelijke websites hoger in Google.

Wij zorgen ervoor dat al onze website mobiel vriendelijk worden opgeleverd en dus via een responsive webdesign worden gemaakt. Mocht uw website nog niet responsive zijn opgebouwd dan helpen wij u vraag. U kunt dan contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren.

Responsive website

Vragen?